Mitkä ovat yliherkkyys testin pääpiirteet?

Kattava analyysi

Yliherkkyys testi kattaa jopa 725 eri ainetta ja niiden aiheuttamia reaktiota!  Yliherkkyys testi testaa 400 ruoka-ainetta, käsittäen päivittäisiä ruokia sekä tavallisia ruuanlaiton lisäaineita. Lisäksi testissä 325 muuta ainetta esimerkiksi lemmikit ja siitepöly.  Testaus kertoo henkilön ravitsemusvajeen, metallimyrkyllisyyden, suoliston mikrobiomin ja hormonitasapainon analyysin.  Katso tästä kaikkien testattujen aineiden lista.

Laatua akkreditoidusta laboratoriosta

Laboratorio on suorittanut jo yli 400 000 tutkimusta ympäri maailman ja sillä on yli 10 vuoden kokemus kliinisistä tutkimuksista.  Lisäksi laboratoriossa käytetyn Mars III (Multiple Analytical Resonance Systems) bioresonanssilaitteet valmistetaan standardin ISO EN 13485 mukaisesti.

Helppo suorittaa, ei verinäytettä

Tämä testi vaatii vain pienen hiusnäytteen, joka voidaan ottaa itsenäisesti kotona!  Toisin kuin veri- ja virtsakokeet, joihin usein vaikuttaa viimeaikainen ravinnon saanti tai stressi. EasyDNA:n yliherkkyys testissä ei henkilön viimeaikainen ravinto tai toiminta testituloksiin. Tämä mahdollistaa terveydentilan tarkastelun pidemmältä aikajaksolta.

Nopeat ja henkilökohtaiset tulokset

Yliherkkyys testitulokset ovat saatavilla 7-10 työpäivän sisällä näytteiden vastaanottamisesta laboratorioon.  Saat myös ilmaisen 19-sivun kattavan oppaan, joka selittää tuloksia entisestään ja auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi. Opas on suunniteltu ravitsemusalan ammattilaisten toimesta ja sitä on helppoa lukea sekä tulkita. Lisäksi saat myös 6 viikon ruokapäiväkirjan suunnittelun ohjeen, joka auttaa sinua optimoimaan ruokavalion!

Testin jälkeinen neuvonta

Tarjoamme myös testin jälkeistä terveysneuvontaa! Voit tilata neuvontaa koska tahansa easyDNA:n nettisivujen kautta tai jättämällä viestin asiakaspalveluun.

Näytteenotto yliherkkyys testiä varten

Huomaa että testipakkausta ei käytetä tämän testin näytteenottoon. Hiusnäytteenotto on suhteellisen yksinkertainen ja helppo.  Siitä huolimatta suosittelemme, että luet huolellisesti alla olevat ohjeet onnistuneen testinäytteen saamiseksi:

• Minkä tahansa hius/karva kehosta voidaan testata

• Hiusvärit tai hoidot eivät vaikuta testituloksiin

• Jos hiukset ovat pidempiä kuin 3cm tarvitsemme vain viisi yksittäistä hiusta

• Ihannetapauksessa näytteiden tulisi sisältää hiusjuuri, vaikka se ei aina ole mahdollista

• Jos leikkaat hiuksia, yritä leikata ne mahdollisimman lähellä juuria

• Kun näyte on otettu, aseta se pieneen suljettavaan pussiin varmistaen, että se pysyy kuivana ja ehjänä

• Älä lähetä hiusnäytettä metallisessa foliossa tai muussa metallisessa pakkauksessa

• Aseta hiusnäytteet kirjekuoreen tai vastaavaan pakkaukseen ja postita lähetys postikonttorissa.

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on ero allergian ja intoleranssin eli aine herkkyyden välillä?

Allergiat ovat voimakkaampia kuin yliherkkyydet ja niiden reaktio alkaa yleensä heti.  Allergialla on taipumus esiintyä koko elämän ajan. Yliherkkyydet ovat yleensä luonteeltaan vähemmän vakavia ja voivat muuttua ajan myötä.  Lisäksi yliherkkyyden oireet eivät välttämättä esiinny välittömästi, vaan niiden alkaminen voi olla tapahtua vasta päivien kuluttua.

Hiukseni ovat hyvin lyhyet, voinko silti tehdä testin?

Hiusnäytteen ei tarvitse olla päästä.  Tämän testin hiusnäyte voi olla mistä tahansa kehon osasta, mukaan lukien jaloista, käsivarsista tai rinnasta.

Hiukseni on värjätty, vaikuttaako se testituloksiin?

Ei, testi suoritetaan hiusnäytteen rakenteista, joten hiusten värjäyksellä ei ole vaikutusta tuloksiin.

Mikä määritetään tarkalleen metallien myrkyllisyysalyysissä?

Tämä terveystesti ei kerro kuinka paljon metallia on kehossa.  Metallien myrkyllisyysanalyysi määrittää herkkyyden testissä mukana oleville metalleille.  Herkkyys tiettyyn metalliin aiheuttaa reaktion, kun suora tai epäsuora kosketus tapahtuu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse välttämättä koskea siihen.  Se voi tarkoittaa metallia, joka on läsnä päivittäisessä ympäristössäsi ja olet alttiina sille.  Yleisiä lähteitä ovat työssä käyvät koneet ja ilmastointijärjestelmissä käytetyt metallit.