Millaisia näytteitä voidaan testata?

EasyDNA:lla on mahdollisuus testata monenlaisia näytteitä parhaaseen hintaan. Monenlaisista materiaaleista on mahdollista eristää ja tunnistaa onko siinä miehen tai naisen DNA:ta. Voit katsoa lisätietoja erilaisista mahdollisuuksista klikkaamalla muut näytteet tästä.

Uskottomuustestissä useimmin näytemateriaalina hiukset, alushousut, lakanan palat sekä kondomit ja muut mahdolliset eritteet. Näytemateriaalin laatu vaikuttaa siihen miten siitä saadaan DNA:ta eristettyä. Lisäksi mahdolliset kontaminaatiot vaikuttavat tutkimiseen, joten DNA-erityksen onnistuminen ei välttämättä ole 100%.

Mitä voidaan löytää uskottomuus DNA-testillä?

  • Ihmis- ja ei-ihmisperäistä DNA:ta : Alusvaatteesta tai muusta materiaalista voidaan havaita ihmisperäistä DNA:ta. Siitä voidaan löytää yhtä tai useamman henkilön DNA:ta
  • Eri sukupuolten DNA:ta: Tällä voidaan varmistaa onko materiaalista miehen vai naisen DNA:ta. Menetemässä määritetään onko DNA mieheltä XY vai naiselta XX.
  • Lähteen alkuperän selvittäminen:  Tämä voidaan selvittää määrittämällä henkilön tai henkilöiden DNA-näytteet ja vertaamalla niitä materiaalista löytyviin DNA-rakenteisiin.

Kunnioitamme aina arkaluontoisia asioita ja siksi haluamme auttaa sinua huolellisesti harkitsemaan kaikkea siihen liittyvää. Kiitos älä lähetä mitään näytettä ennen kuin olet keskustellut meidän kanssa. Testi on tarkoitettu ainoastaan omaa tiedonsaantia varten.

Artikkeli: Pettäminen ja DNA-testi