Terveystestit | Ruokavalio | Hyvinvointi | easyDNA Suomi

Geenitesti

Tilaa 279€

Tilaa geenitesti ja määritä riskisi sairastua. Geenitestit ovat kehittyneen teknologian ja tieteellisen tutkimuksen ansiosta antaneet jokaiselle mahdollisuuden tutkia omia geenejä. Nyt jokainen voi päästä käsiksi omaan perimään. EasyDNA tarjoaa geenitestin, jolla voit määrittää riskisi sairastua yleisiin sairauksiin. Tiedon avulla voit kohdistaa huomiosi terveellisiin elämäntapoihin ja näin vähentää riskiä sairastua.

Laktoosi-intoleranssi DNA-testi

Tilaa 149€

Saatko epämukavia oireita maitotuotteita käyttäessäsi? Turvonnut olo, maha kipeä ja toimii oudosti? Taustalla saattaa olla maidon sisältämän laktoosin imeytymisen häiriö. Tämä voi johtua siitä että omistat laktoosi-intoleranssia aiheuttavan geenimuodon, joka johtaa siihen että suolistossasi ei ole maidon laktoosia pilkkovaa laktaasi entsyymiä. Selvitä asia nopeasti ja helposti geenitestillä.

Keliakia geenitesti

Tilaa 159 €

Keliakia on autoimmuunisairaus, jonka syntymiseen tiedetään vaikuttavan tietynlaiset geenit. Tarjoamme uudenlaisen geenitestin, jolla selvität oletko perinnöllisesti altis sairastumaan keliakiaan.

Ihon DNA-testi

Tilaa 159€

Ihon DNA-testi on paras ratkaisu laadukkaaseen ihonhoitoon. Sen avulla saat tiedon oman ihon ominaisuuksista ja vanhenemiseen liittyvistä asioista, jotka liittyvät geeniperimään. Ihon DNA-testi on uusi ja innovatiivinen ratkaisu kohti parempaa ihonhoitoa.

Hyvinvointi DNA-testi

Tilaa 159€

Millainen ihminen olet? Minkälaisia ovat perinnölliset voimavarasi? Geenit ja sinä yhdessä ympäristön kanssa määrittävät terveytesi ja hyvinvointisi. Selvitä millaiset eväät elämään geenisi tarjoavat. Tilaa hyvinvointi DNA-testi.

Dieetti ja ravinto DNA-testi

Tilaa 189€

Väsynyt laihduttamiseen ilman tuloksia? Dieetti ja ravinto DNA-testi auttaa sinua selvittämään mikä vikana kun homma ei toimi.