Sukupuolen määritystesti

Testi suoritetaan akkreditoidussa laboratoriossa, joka antaa testille 98% tarkkuuden. Määritys voidaan tehdä 9. raskausviikosta alkaen.

EasyDNA tarjoaa markkinoiden tarkimman ja luotettavimman tavan määrittää syntymättömän lapsen sukupuoli jo alkuraskauden aikana. Testi suoritetaan akkreditoidussa laboratoriossa asiakkaan lähetettämästä verinäytteestä. Testissä ei vaadita näytettä kohdunsisäisesti ja siksi se on turvallinen tapa määrittää sukupuoli jo raskauden alkuvaiheessa. Tarkan ja varman tuloksen saat nyt vähällä vaivalla.

Monet haluavat tietää mahdollisimman aikaisin tulevan lapsen sukupuolen, jotta voidaan aloittaa valmistelut ajoissa. Ihmiset ovat luonnostaan uteliaita ja tähän EasyDNA haluaa tarjota ratkaisuksi helpon tavan tiedon saamiseksi. Tilaaminen ja testin tekeminen on helppoa.

Testi voidaan suorittaa jo 9. raskausviikosta lähtien. Tyttö vai poika DNA-testissä määritetään sikiöperäistä vapaata DNA:ta, joka kulkeutuu kaikkialle äidin elimistössä. Testi ei ole vain pikatesti, niin kuin monet sukupuolen määritystestit, vaan testi perustuu DNA:n analyysiin, mikä tekee siitä tarkemman ja luotettavamman menetelmän.

Lapsen sukupuolen määritykseen tarkoitetun DNA-testin tarjoamme hintaan 239 euroa.

Testin tulokset saat 7-10 työpäivän kuluttua siitä kun olemme vastaanottaneet näytteesi laboratorioon. Kun tilaat testin, niin lähetämme sinulle näytteenottoa varten pakkauksen, jolla voit vaivattomasti ottaa verinäytteen sormenpäästä. Sinun tarvitsee vain lähettää pakkauksen mukana tulevalla palautuspaketilla näytteesi meille analysoitavaksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden nopeuttaa analyysiin kuluvaa aikaa lisämaksusta.

Testistä olemme saaneet paljon positiivista palautetta:

Ajattelin kertoa teille, että pikatesti tulokseni olivat väärässä, mutta teidän tuloksenne näytti täysin oikein ja se olikin tyttö. Paljon kiitoksia.” S.H., 21, lokakuu 2013.

Miten testi suoritetaan?

Olemme ensimmäinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa DNA-analyysiin pohjautuvaa sukupuolen määritys testiä, suoraan verinäytteestä. Testi suoritetaan eristämällä ja puhdistamalla DNA:ta verestä, jonka jälkeen siitä määritetään miehen ja naisen DNA:n läsnäoloa. Mies sukupuolen DNA:n löytyminen verestä varmistaa että sikiö on mies sukupuolta, kun taas vain naisen DNA osoittaa että sikiö on naisen sukupuolta.

Kuinka testi tilataan?

Voit tilata testin suoraan netistä. Vaihtoehtoisesti voit tilata testin myös asiakaspalvelumme kautta.

Jos sinulla on kysyttävää testistä niin ota yhteyttä.

Huomio: Testi on tarkoitettu uteliaisuuden ja tiedon vuoksi, eikä se missään tapauksessa korvaa raskauden aikana tehtäviä ultraäänitutkimuksia, jotka ovat tärkeitä muiden kuin sukupuolen määrittämisen kannalta. Jos sinulla on kysyttävää raskauden aikaisista tutkimuksista, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä lääkäriinne.

Sukupuolen määritys - näytteenotto
Usein kysytyt kysymykset sukupuolen määrityksessä
Tieteellinen tutkimus sukupuolen määrityksessä