DNA-testi sukulaisuuden selvittämiseen | easyDNA Suomi

Mitokondriaalinen DNA-testi

Tilaa 395€

Haluatko selvittää sukulaisuutta äidin sukulinjan kautta. MtDNA-testi auttaa sinua selvittämään, onko sinulla ja toisella henkilöllä sama äiti tai äidin linjan kautta sama isoäiti. MtDNA-testin menetelmä perustuu mitokondriaalisen DNA:n tutkimiseen ja se on luotettava menetelmä äidin sukulinjan testauksessa.

Sisarustesti

Tilaa 295€

Mikäli haluat varmistaa oletko sisaresi kanssa varmasti biologisia sisaruksia, niin sisarus DNA-testi auttaa sinua selvittämään kaikki epäilyksesi.

Y-kromosomitesti

Tilaa 295€

Haluatko selvittää sukulaisuutta kahden tai useamman henkilön välillä miehen sukulinjassa. Y-kromosomi periytyy isältä pojalle ja on erinomainen väline DNA-testauksessa kun halutaan isän ja pojan tai isoisän välisiä suhteita varmistaa biologisesti. Tutustu lisää EasyDNA:n tarkkaan ja luotettavaan Y-kromosomitestiin.

Äitiystesti

Tilaa 179€

Haluatko varmistaa onko lapsesi todella sinun. EasyDNA äitiystesti auttaa sinua saamaan luotettavan ja tarkan vastauksen kysymykseen, olenko lapseni biologinen äiti. Etsitkö adoptiovanhempiasi ja olet ehkä löytänyt äidin? Saat kysymykseesi vastauksen 100% luotettavasti ja vaivattomasti. Tilaa äitiystesti jo tänään.

Sedän ja tädin DNA-testit

Tilaa 295€

Sukulaisuustestien yhtenä vaihtoehtona on testata lapsen setä tai täti. EasyDNA:n tarjoaa setä ja täti DNA-testit, joilla voidaan selvittää biologisia suhteita veljenpoikiin ja veljen tyttäriin.

Isovanhempi DNA-testi

Tilaa 295€

Haluatko selvitää oletko oikeasti isovanhempi? EasyDNA isovanhempitestillä voidaan helposti ja luotettavasti selvittää biologinen isovanhemmuus. Testi on tarkka ja luotettava. Ota näytteet kotona ja lähetä ne meille analysoitavaksi. Vastaamme tuloksesi suoraan sähköpostiin.

DNA sukulaisuustestit

Sukulaisuustestejä tehdään kun halutaan tietää kahden lähisukulaisen biologista suhdetta toisiinsa. Useimmin tilanne on kahden oletetun sisaren välillä, jolloin suhdetta selvitetään sisarustestillä. Myös isovanhemman tai sedän/tädin suhdetta lapseen voidaan testata.

Kaikki DNA-testit suoritetaan ISO17025 akkreditoidussa laboratoriossa.

Mitä tietoja tulee antaa meille DNA-testin yhteydessä?

Edellytämme joitain tietoja testattavista henkilöistä ja heidän keskinäisistä oletetuista suhteista ja sukupuolista. Mikäli testattavia henkilöitä asuu toisessa maassa niin voimme mahdollisuuksien mukaan lähettää testipakkaus myös toiseen maahan. Sisarus DNA-testeissä (STR) pyydämme teitä täyttämään testipakkauksessa olevan lomakkeen ja laittaa lomake näytelähetykseen mukaan.

Sukulaisuus DNA-testit tarjoamme hintaan alkaen 295 euroa testiltä, jonka tulokset saatavissa 5-7 työpäivän kuluessa. Hinta koostuu testistä ja henkilöiden lukumäärästä joita halutaan testattavan. Jos olette epävarma siitä, mikä testi on teidän tarpeillenne sopiva niin lähetä kysymyksesi sähköpostitse info@easydna.fi suoraan asiakaspalveluumme niin selvitämme minkälainen sukulaisuus DNA-testi teille sopii. Kerro mahdollisimman laajasti lähisukulaiset, sekä testattavien henkilöiden sukulaisuhteet toisiinsa.