Raskaudenaikainen isyystesti

Tilaa 1430 €

Uusi, ei-invasiivinen menetelmä on täysin turvallinen tapa tehdä isyystesti jo raskausaikana. Testi ei aiheuta keskenmenoriskiä, kuten perinteinen invasiivinen lapsivesitutkimus. Valitse EasyDNA raskaudenaikainen isyystesti kun haluat tarkan ja turvallisen menetelmän isyyden varmistamiseksi jo raskausaikana

Vauvan sukupuolenmääritys

Tilaa 239€

Tyttö vai poika? Tämä kysymys tulee jokaiselle vanhemmalle mieleen heti raskauden alkuvaiheessa. Tieto lapsen sukupuolesta ei välttämättä ole saatavissa raskauden aikana ollenkaan. Jokainen haluaisi mahdollisimman aikaisin tietää lapsen sukupuolen. Nyt se on mahdollista DNA-testin avulla. EasyDNA:n sukupuolenmääritystesti kertoo sukupuolen jo raskauden alkuvaiheessa. Sen avulla vanhemmat saavat mahdollisuuden valmistautua tulevaan.

Sukupuolen määritys (verinäyte)

Tilaa 299 EUR

Onko se tyttö vai poika? EasyDNA:n uusi vauvan sukupuolen määritys DNA-testi voi auttaa sinua löytämään vastauksen tähän kysymykseen. Tämän sukupuolen määrityksen voi tehdä jo 10. raskausviikon jälkeen (8 viikkoa hedelmöityksestä). Testin tarkkuus on jopa yli 98%. Testissä käytetään laskimoverinäytettä, joka estää tehokkaasti ympäristön aiheuttaman DNA-kontaminaation.