Kromosomihäiriöiden DNA-testaus

Tilaa 590 €

Oletko raskaana ja ajattelet jos syntyvä lapsi sairastaa kromosomihäiriötä tai kantaa geenivirhettä perimässään?Olet kenties ajatellut, pitäisikö asia varmistaa tutkimalla, mutta onko se turvallista. EasyDNA tarjoaa riskittömän vaihtoehdon kromosomihäiriöiden tutkimiseen. Non-invasiivinen raskauden aikainen DNA-tutkimus voidaan suorittaa jo 10:llä raskausviikolla, suoraan äidin verinäytteestä. Testiin sisältyy trisomiat, deleetion aiheuttamat syndroomat ja sukupuolikromosomien aneuploidiat. DNA-testin yhteydessä voidaan määrittää myös lapsen sukupuoli.

Raskaudenaikainen isyystesti

Tilaa 1430 €

Uusi, ei-invasiivinen menetelmä on täysin turvallinen tapa tehdä isyystesti jo raskausaikana. Testi ei aiheuta keskenmenoriskiä, kuten perinteinen invasiivinen lapsivesitutkimus. Valitse EasyDNA raskaudenaikainen isyystesti kun haluat tarkan ja turvallisen menetelmän isyyden varmistamiseksi jo raskausaikana

Sukupuolen määritys (verinäyte)

Tilaa 299 EUR

Onko se tyttö vai poika? EasyDNA:n uusi vauvan sukupuolen määritys DNA-testi voi auttaa sinua löytämään vastauksen tähän kysymykseen. Tämän sukupuolen määrityksen voi tehdä jo 10. raskausviikon jälkeen (8 viikkoa hedelmöityksestä). Testin tarkkuus on jopa yli 98%. Testissä käytetään laskimoverinäytettä, joka estää tehokkaasti ympäristön aiheuttaman DNA-kontaminaation.

Raskauden aikaiset tutkimukset

Raskauden aikaista isyystestiä käytetään nimensä mukaisesti raskaana ollessa. Testillä voidaan selvittää luotettavasti syntymättömän lapsen isä jo alkaen 8 raskausviikosta. Tämä ainutlaatuinen testi suoritetaan akkreditoidussa laboratoriossa. Testausta voidaan suorittaa myös nopeutettuna, koska usein tilanne on kiireellinen.

Vauvan sukupuoli

Syntymättömän lapsen sukupuoli voidaan tutkita luotettavasti äidin verinäytteestä. EasyDNA tarjoaa sukupuolen määritystä erillisellä testillä tai yhdistettynä raskauden aikaiseen isyystestaukseen. Verestä etsitään miehen kromosomaalista DNA:ta jonka avulla voidaan tunnistaa onko kyseessä tyttö vai poika. Testin luotettavuus perustuu verinäytteen käyttöön, jolloin ulkopuolelta tuleva mies DNA voidaan estää ja näin poissulkea.

Kromosomihäiriöt ja niiden tutkiminen

EasyDNA tarjoaa raskauden aikaista kromosomaalisten häiriöiden tutkimusta. Testillä selvitetään mm. Downin syndrooman riskiä, sekä monien muiden perinnöllisten sairauksien ja oireyhtymien esiintyvyyttä syntymättömässä lapsessas.