Tilisiirto

Vaihtoehtoisesti voit tilata testin sähköpostissa ja suorittaa maksun tilisiirrolla.

Tilaa testisi lähettämällä sähköpostia info@easydna.fi ja kerro tilauksessa testi jonka haluat tilata, sekä osallistujien lukumäärä. Lisää viellä yhteystiedot. Otamme tiedot talteen ja lähetämme laskun suoraan sähköpostiin. Kun maksu on saapunut, niin saat 1-2 arkipäivän kuluessa testipakkauksen ilmoittamaasi postiosoitteeseen.

Soita asiakaspalveluumme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@easydna.fi pyytääksesi maksutavaksi tilisiirtoa. Voit jättää myös yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Osamaksu

Saat mahdollisuuden maksaa tuotteen myös osamaksulla tai laskulla. Tilaa testi normaalisi verkosta ja valitse maksupalvelussa osamaksu tai lasku. Suorita tilaus tämän jälkeen loppuun. Saat laskun kotiisi muutaman päivän kuluttua, jolloin voit valita, maksatko laskun heti tai haluatko suorittaa maksun osamaksuna.

Testipakkauksen toimitus

Käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti ja toimitamme testipakkaukset suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Voit valita tilaukseesi myös pikatoimituksen, jolloin saat testipakkauksen jopa seuraavaksi päiväksi. Mikäli haluat testipakkauksen toimitettavan SmartPost pakettiautomaattiin, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluun heti tilauksen jälkeen, mikäli et ole tästä ilmoittanut tilauksen lisätiedoissa.