Mitä tietoja testituloksista saadaan?

Testi analysoi koiran syntyperää lukuisten (321kpl) geenimarkkereiden avulla. Näin päästään katsomaan kolme sukupolvea taaksepäin aina iso-isovanhempiin asti. Saatua dataa analysoidaan suuren tietokannan kanssa, joka käsittää yli 185 eri koirarotua. Tuloksista saadaan rakennettua erittäin kattava raportti koirasi rotuhistoriasta ja siihen liittyvästä tiedosta:

 

  • Sukupuun tyyppisesti tietoa mitä rotua koirasi on. Vanhempien, isovanhempien ja niiden vanhempien rodut.
  • Listaus pääroduista sekä toissijaisista roduista. Paljon koirasi rodun mukaista tietoa (perusominaisuuksia).
  • Arvokasta tietoa koirasi terveydestä, sekä huomioita koirasi hyvinvointiin liittyvistä asioista.
  • Tietoa ja arvioita siitä kuinka isoksi koirasi todennäköisesti kasvaa.
  • Tulokset ovat todisteena koirasi rodusta. Erittäin hyödyllinen raportti kasvattajille.

Katso esimerkki miltä tulokset näyttävät, klikkaamalla tästä.

Testillä saadaan erittäin arvokasta tietoa, jota useimmat koiria rakastavat omistajat haluavat tietää. Tilaa testi jo tänään tai kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme info@easydna.fi.

Koiran DNA-sukupuu

Koiran DNA-sukupuu testi on helppo ja yksinkertainen. DNA-näytteet voidaan ottaa käyttämällä pyyhkäisytikkuja näytteiden saamiseksi suun limakalvolta. Testipakkauksessa saat kaiken tarvittavan näytteiden ottamiseen:

 

  • Kaksi steriiliä vanutikkua.
  • Kuori näytetikkuja varten.
  • ID tarrat.
  • Palautuskuori.

Ensisiksi sinun täytyy vain ottaa näytteet hankaamalla vanutikulla koiran posken sisäpuolelta (4 vanutikkua). Laita näytteet kuoreen ja täytä testilomakkeet, jotka tulivat testipakkauksen mukana. Sen jälkeen voit laittaa kaiken palautuskuoreen ja postittaa sen meille. Helppoa ja vaivatonta. Tulokset saapuvat sähköpostiisi 3 viikon kuluessa.

Tärkeä huomio: Onko koirasi on tuotu muualta kuin USA:sta, Canadasta, Britanniasta, Australiasta tai Saksasta?

Koiran DNA-sukupuu testi perustuu puhtaisiin koirarotuihin, jotka löytyvät The Kennel Club:n ja/tai American Kennel Club:n listalta. Jos koirasi on tuotu jostain muualta tai sinulla on tiedossa että hänen historia tulee jostain muualta, niin testin tulokset eivät välttämättä ole niin selkeästi esitettävissä.

Onko sinulla sekarotuinen koira? Suosittelemme sekarotuisille koiran DNA-rotutestiä. Katso lisätietoa koiran DNA-rotutestistä täältä. Etkö tiedä kumpi testi kannattaa valita? Lue lisää miten koiran DNA-testit eroavat toisistaan.

Artikkeli: Koiran DNA-rotutestit, mistä on kysymys?