Jos etsit vastauksia epäilyksille pettävästä kumppanista, niin uskottomuuden testaamiseen tarkoitetut menetelmät ovat sinua varten. Mikäli tämä ikävä asia painaa ilmapiiriä ja jatkuvasti herättää sinut epäilemään kumppanin uskollisuutta, niin tällä testillä saat asiasta selvää, onko se totta vai ei. Ole tarkka ja toimi oikealla tavalla testauksen kanssa, niin voit saada juuri sen tärkeän tiedon, että onko puolisollasi toinen kumppani. Testitulokset voivat saada kokonaan elämäsi uuteen suuntaan, joten harkitse tarkasti kaikkia asiat testin suorittamiseen liittyen. Toivomme että saat tehtyä tarkkaan harkitut päätöksen ennen testin suorittamista ja niin pääset elämässäsi eteenpäin.

Epäilyttävä tahra, kenen se on?

Epäilyttävät tahrat kumppanin vaatteissa voi saada mielesi täyteen epätoivoa ja herättää ajatuksesi miettimään että mitä nämä ovat. Tämänlaiset ei-toivotut asiat saavat mielen ja mielikuvituksen etenemään hyvinkin nopeasti aina pahimpaan, että mitä on tapahtunut ja missä? Täysi luottamuskin voi horjua ja mietityttää kun löytyy selkeitä merkkejä uskottomuudesta. Nyt on mahdollisuus käyttää bioteknologian kehitystä tähänkin asiaan ja saada tieteellistä näyttöä epäilyttäville asioille. Uusi testausmenetelmä pystyy epäilyttävistä näytteistä määrittämään onko tahra miehen vai naisen sukupuolen alkuperää (tahrasta voidaan analysoida myös siemennesteen läsnäoloa). Tämän perusteella voit tehdä johtopäätöksiä mitkä ovat faktoja tai fiktioita. Leikkaat vain epäilyttävät materiaalit ja annat meidän laboratorion selvittää sinulle vastaus tämän tahran alkuperästä.

Vertailunäytteiden lisääminen voi antaa viimeisen varmistuksen asialle

Kun löydät epäilyttäviä tahroja kumppanisi vaatteista tai tavaroista, niin sinun tulee olla täysin varma etteivät ne ole sinun toimestasi syntyneet. Jos olet nainen ja epäilet miehelläsi olevan toinen kumppani ja olet myös itse ollut miehen kanssa viimeaikoina sukupuoliyhteydessä, niin tässä tilanteessa tulee varmistaa kenen naispuoleisen henkilön tämä tahra on. Tämä voidaan pois sulkea ottamalla naisen DNA-näyte vertailunäytteeksi. Näin voidaan pois sulkea tai vahvistaa onko siinä oman puolison DNA:ta läsnä vai täysin ulkopuolista DNA:ta. Mikäli epäilyksesi kohdistuu tiettyyn henkilöön, niin mahdollisuuksien mukaan voidaan hänen DNA:nsa määrittää ja todentaa onko tahran sisältämä DNA samasta henkilöstä. Testiä tehdessä on kuitenkin syytä varmistua siitä että onko sinulla oikeus kerätä toisen henkilön näytteitä testaukseen.

Selvittäminen ja testaaminen voi antaa sinulle tärkeä tietoa ja auttaa sinua jatkamaan elämää eteenpäin päästyäsi pois ikävistä epäilyksistäsi.