Isyystesti palvelu

EasyDNA tarjoaa DNA-testipalvelua, jossa kaikki testit suoritetaan akkreditoidussa laboratoriossa, joka käyttää uusimpia ja kehittyneimpiä menetelmiä testien suorittamiseksi. Näin päästään luotettaviin tuloksiin aina 99,999% tarkkuustasolle asti. Tämä tarjoaa tarkan ja tieteellisesti hyväksytyn tavan poistaa kaikki epäilykset siitä onko lapsen oletettu isä oikea biologinen isä.

Haluamme korostaa DNA-testien asiantuntijuuden lisäksi, että olemme aina valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaan esittämiin kysymyksiin, jotka liittyvät tilausten tekemiseen, testien tieteellisiin perusteisiin tai muuhun asiakkaalle tärkeisiin kysymyksiin. Lähetä kysymyksesi sähköpostitse info@easydna.fi tai ota suoraan yhteyttä asiakspalveluumme.

Perus isyystestien hinnat ovat ovat alkaen 189 euroa, jolla voidaan testata yksi (1) oletettu isä ja yksi (1) lapsi. Tulokset saatavissa 3-5 työpäivän kuluessa, siitä kun olemme vastaanottaneet näytteet laboratorioon. Kun olemme vastaanottaneet tilauksenne, saatte DNA-testipakkauksen suoraan kotiinne ja voitte ottaa näytteen pakkauksen mukana tulevan selkeän ohjeen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti voit tehdä itse näytteenottopakkauksen. Katso lisää klikkaamalla Tee-se-itse näytteenottopakkaus.

Kaikki DNA-isyystestimme suoritetaan kansainvälisessä akkreditoidussa laboratoriossa jossa näytteet analysoidaan 21 geneettisellä markkerilla, joka on riittävä määrä tulosten tarkkuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Voit lähteä testin tilaukseen valitsemalla tilaa, sivun yläreunassa. Voit myös jättää tilauksesi sähköpostitse info@easydna.fi Muista kertoa tilauksessa tarkasti osoitetiedot sekä henkilöt jotka halutaan testata. Saat tilisiirtolomakkeen ja tilausyhteenvedon sähköpostitse. Kun tilisiirto on suoritettu, niin saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Halutatko tietää enemmän isyystestistä?

Isyystesti on DNA-testi joka on kehittynein ja luotettavin menetelmä määrittää lapsen biologinen isä. Testissä verrataan lapsen ja oletetun isän DNA-profiileja, joiden perusteella voidaan luotettavasti selvittää, onko henkilö lapsen isä vai ei. Jos lapsen isä ei ole saatavissa testiin, niin on mahdollista käyttää sukulaisuus DNA-testi menetelmiä isyyden selvittelyyn. Tarjoamme testit kilpailukykyiseen hintaan, käyttäen aina kehittyneimpää saatavilla olevaa  teknologiaa määrityksen tekemiseen, tulosten luotettavuuden varmistamiseksi. Testit suorittaa ISO 17025 mukainen akkreditoitu laboratorio, joka on osoitus tulosten luotettavuudesta. Laboratorion korkeasti koulutettu ja kokenut henkilöstä varmistaa laboratorion luotettavan ja vakuuttavan toiminnan.

Minkä hintainen on isyystestimme?

Tiedon isyydestä antava perus isyystestimme hinta on 189 euroa ja se voidaan suorittaa helposti kotona, ottamalla näytteet ja lähettämällä ne meille tutkittavaksi. Me tarjoamme kaikki näytteenottoon tarvittavat välineet ja selkeät suomenkieliset ohjeet. Tässä testauksessa tulee kuitenkin huomioida että tulosta ei voida käyttää virallisena dokumenttina tuomioistuimessa, joten sitä ei voida käyttää isyyden laillisesti suoritettuun näyttöön. Tämä johtuu siitä että näytteenotossa ei voida käyttää virallista menettelyä valvotusti. Laillisesti päteviä testejä voidaan Suomessa suorittaa vain viranomasiten toimesta. Meidän testimme kuitenkin antaa  mielenrauhan ja tiedon asiasta samalla tarkkuudella ja luotettavuudella, kuin oikeudellisissa määrityksissä.

Isyystestin tulokset nopeammin?

Joskus tilanteet isyystestiä suunnitellessa saattavat olla kiireellisiä, koska tuloksilla on lähes aina suuria vaikutuksia lähipiirin elämään. Kiireellisiin tilanteisiin tarjoamme pikalähetys palvelua, jolloin voit saada tuloksen jo kahden (2) arkipäivän kuluttua.

Miten kerätään DNA näytteet?

Isyystestissä DNA-näyte otetaan steriilillä vanutikulla. Kun olet tehnyt tilauksen, niin lähetämme sinulle näytteenotto pakkauksen, joka sisältää tarvittavat paperit, näytteenotto-ohjeet ja tikun. Huolehditte vain näytteen ottamisen ohjeiden mukaan, hieromalla näytetikulla suun sisäpintaa saadakseen soluja irtoamaan näytteeseen. Kun tikku on kuivunut, niin se laitetaan kirjekuoreen jossa palautusosoite valmiina. Näytteenotto on hyvin yksinkertainen ja sen voi helposti suorittaa kotona.

Isyystesti palvelu

Miten saan DNA-testin tulokset?

Käytettäessä mitä tahansa DNA-näytemateriaalia, niin analyysistä saatavat tulokset kertovat saman asian. Ammattilaiset suorittavat analyyseissä 21 markkeriin perustuvan DNA-profiilin jokaisesta tutkittavasta isäehdokkaasta ja lapsesta, sekä mahdollisesti myös äidistä. Lapsen perimästä puolet periytyy äidiltä ja puolet isältä. Saatuja DNA-profiileja verrataan sitten toisiinsa. Jos DNA-profiilit lapsen ja isän välillä ovat rinnakkaisia niin voidaan varmasti sanoa että kyseessä on lapsen biologinen isä 99,9% varmuudella. Mikäli isyystestiin on sisällytetty myös äidin näyte niin varmuus on 99,99%. Klikkaa tästä, mikäli haluat lisätietoa tulosten luotettavuudesta.