NutriFit DNA-testi

Tilaa 299 EUR

Onko sinulla vaikeuksia saada kuntoa kohdalleen? Tuntuuko että kovasta treenistä huolimatta, ei kehitystä tapahdu? Syyt saattavat löytyä geeneistä. Ota selvää NutriFit geenitestillä, miten optimoit treenisi, ravintosi ja hyvinvointisi mahdollisimman tehokkaasti. Laaja geenitesti jossa saat 35 eri asian analyysin kehosi toiminnasta. Testi määrittää yhteensä yli 110 geneettistä varianttia.

Ihon DNA-testi

Tilaa 179€

Ihon DNA-testi on paras ratkaisu laadukkaaseen ihonhoitoon. Sen avulla saat tiedon oman ihon ominaisuuksista ja vanhenemiseen liittyvistä asioista, jotka liittyvät geeniperimään. Ihon DNA-testi on uusi ja innovatiivinen ratkaisu kohti parempaa ihonhoitoa.

Dieetti ja ravinto DNA-testi

Tilaa 189€

Väsynyt laihduttamiseen ilman tuloksia? Dieetti ja ravinto DNA-testi auttaa sinua selvittämään mikä vikana kun homma ei toimi.

Persoonallisuus DNA-testi

Tilaa 179 €

Oletko utelias ja kiinnostunut persoonallisuudestasi? Geenisi määrävät sen mitä olet. Harkitsetko asioita pitkään vai oletko riskin ottaja? Suunnitteletko vai oletko enemmän spontaani? Persoonallisuus DNA-testi voi auttaa sinua oppimaan lisää siitä, miten genetiikka vaikuttaa persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen. Yksinkertainen sylkinäyte on kaikki, mitä tarvitaan tulkitsemaan salaisuudet siitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. Tilaa testi tänään!