Seuraa EasyDNA Finland facebookissa

EasyDNA on kansainvälinen yritys, joka on tarjonnut luotettavaa DNA-testausta jo 8 vuoden ajan.

Meidän löydät myös Facebookista, jossa ilmoitamme uusista testeistä ja testipäivityksistä. Seuraa

meitä sosiaalisessa mediassa, niin saat uusimmat tarjoukset ja testien päivityksen reaaliajassa!

Löydät meidät facebookista seuraavalla linkillä:

https://www.facebook.com/easydna-finland

Haluamme olla asiakkaiden lähellä ja siellä missä asiakkaat ovat. Tarjoamme seuraajille

mielenkiintoisia tietopaketteja artikkelien ja katsauksien myötä. Voit nyt myös ottaa kontaktia

meihin facebook messangerilla.

Tietoa meistä

EasyDNA:n testivalikoima jatkaa kasvuaan ja tarjoamme hyvin laajalta alueelta erilaisia DNA- ja geenitestejä. Testit ovat tarkoitettu ihmisille ja eläimille. Olit sitten isyystestiä vailla tai haluat tutustua omaan perimääsi geenitestien avulla, niin meiltä löydät varmasti kaiken tarvittavan. Olemme laajentaneet vahvasti myös lemmikkien ja kotieläinten testeihin ja kehitymme uusien testien myötä markkinajohtajaksi eläinten DNA-testauksen alalla.

Meille tärkeää on asiakkailta saama palaute ja pyrimme vastaamaan asiakkaan odotuksiin testauksen onnistumisessa. Testauksesta saatua tietoa käsitellään parhaalla mahdollisella tavalla, suojattuna ulkopuolisilta tahoilta. EasyDNA on suuri yhtiö ja voimavaramme tietosuojaan on myös massiivinen. Panostamme siihen tosissamme, koska asiakkaiden luottamus on tärkeintä meidän toiminnassa.

Kaikki easyDNA:n tarjoamat analyysit suoritetaan ISO 17025 standardin mukaisessa laboratoriossa. Tämä tarkoittaa sitä että laboratoriot ovat sertifioituja tuottamaan kyseisiä testejä, jolloin analyysit ovat tiukasti säädeltyjä ja tieteellisesti valideja.