Koiran ikä DNA-testi

Tilaa 89 EUR

Kuinka vanha koirasi on? Mistä roduista koirasi koostuu? Koiran geneettisen iän määritys perustuu telomeereihin, jotka lyhenevät koiran ikääntyessä. Tietoa verrataan tietokannasta saatavaan rotujen biologiseen tietoon. Tulokset ovat saatavissa 2-3 viikon kuluessa.

Koiran DNA-rotutesti

Tilaa 89€

Omistatko sekarotuisen koiran? Olisiko loistavaa jos voisit tuntea koirasi geeniperimää tarkemmin ja tarjota hänelle parempaa ominaisuuksia korostavaa terveellistä elämää. Nyt se on mahdollista koiran DNA-rotutestillä.

Koiran DNA-rotutesti 2.0

Tilaa 129€

Haluatko selvittää ja varmistaa mitä rotua koirasi on. Koiran rotutesti 2.0 selvittää onko koirasi puhdasrotuinen vai sekarotuinen. Testi selvitää rotuhistoriaa aina kolmen sukupolven ajalta. Vanhemmat, isovanhemmat ja isoisovanhemmat. Rotutesti 2.0 soveltuu juuri heille, jotka haluavat selvittää täsmällisesti minkä rotuisen koiran he omistavat.

Koiran allergiatesti

Tilaa 129€

Ota koirasi terveys ja hyvinvointi haltuun jo tänään. Koiran yksilöllinen tunteminen auttaa sinua huomaamaan mitkä asiat ovat tärkeitä koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Koirien innovatiiviset testit tarjoavat mahdollisuuden koiran allergioiden tuntemiseen. Koiran allergioiden kartoitus easyDNA:n allergiatestillä edistää koirasi terveyttä ja hyvinvointia.

Koiran vanhemmat DNA-testi

Tilaa 189€

Koirien isyydet ja äitiydet ovat usein epäselviä. Koiran äitiys- ja isyystestillä selvität ja varmistat ketkä ovat koiran oikeita vanhempia. Tämän testin avulla koirankasvattajat voivat todella rakentaa tieteellisesti todistetun sukupuun koirillensa.Testi on 99,99% tarkka ja luotettava. Tulokset valmistuvat 10 päivän kuluessa näytteiden saapumisesta laboratorioon.

Kissan PKD-testi

Tilaa 95€

EasyDNA tarjoaa kissojen PKD-testausta. Yksinkertainen DNA-testi kissan perinnöllisen häiriön tunnistamiseen, joka vakavimmillaan voi johtaa munuaissairauden kehittymiseen, erityisesti persian kissoilla ja eksoottisilla lyhytkarvaisilla kissoilla.

Hevosen DNA-profiili

Tilaa 149€

DNA-profiili on ainutlaatuinen geneettisen tunnistuksen muoto. Se on kiistaton ID hevostasi, jota voidaan käyttää tunnistamaan hevonen 100% varmuudella, mikäli siihen on tarvetta. Profiili on varma ja edullinen vakuutus hevosen luotettavaan tunnistamiseen. Useammalle hevoselle alennuksella.