Isyytestit

Isyystestillä voidaan selvittää biologinen suhde isän ja lapsen välillä. Tulos kertoo 99,99% tarkkuudella onko oletettu ja testattu isä lapselle oikea biologinen isä.

Lisätietoja

Geenitestit

Geenitesteillä voidaa tutkia henkilökohtaisia ominaisuuksia tai sairaus alttiutta kuvaavia geenejä.

Lisätietoja

Koirien DNA-testit

Koirien DNA-testejä rodun määritykseen ja allergioiden testaukseen. Myös koiran isyystestit.

Lisätietoja

Sukulaisuustestit

Sukulaisuustesteillä voidaan selvittää kahden henkilön biologista suhdetta toisiinsa. Suoritettava testi riippuu henkilöiden oletetusta sukulaisuussuhteesta, sekä testihenkilöiden sukupuolista. Katso lisää erilaisista sukulaisuus DNA-testeistä.

Lisätietoja

Hyvinvointi DNA-testit

Urheilijan DNA-testausta ja muita hyvinvointiin liittyviä testejä. Liikkuja geenitestit soveltuvat päivittäiselle liikkujalle sekä urheilijalle. Ihon hoidon DNA-testejä voidaan käyttää kauneusalan liikkeissä. Persoonallisuuden ominaisuudet ovat myös tutkittavissa DNA-testauksen avulla.

Lisätietoja

Raskausajan testit

EasyDNA tarjoaa raskauden aikaisen isyystestin, joka voidaan suorittaa jo alkuraskauden aikana. Ainutlaatuinen ja erikoinen isyystesti voi kertoa nopeasti ketä on lapsen biologinen isä.

Lisätietoja

Geenitestaus

EasyDNA tarjoaa erilaisia kliinisiä testejä, joilla voidaan seurata henkilökohtaista terveyttä mm. geenitestit ja muut ominaisuuksien testaamiseen perustuvat testit. Valikoimassa myös urheilijan ja liikkujan geenitestit.

Lisätietoja

Sukututkimus DNA-testit

DNA alkuperätestit ovat sukututkimuksen työkaluja, geneettisen sukuhistorian selvittämiseen.

Lisätietoja

Huumetestit

Innovatiiviset huumetestit nyt easyDNA:lla.

Lisätietoja

Muut testit

EasyDNA tarjoaa lukuisia muita testejä. Kotitestit, pikatestit ja muut terveystestit

Lisätietoja

Isyystesti suosituin DNA-testi

Isyystesteillä voidaaan selvittää isän ja biologisen lapsen suhdetta. Testien tarkkuus on 99,99% ja mikäli äidin näyte lisätään mukaan, niin päästään 99,999% tarkkuustasolle asti. Sisarustestillä saadaan selvitettyä ovatko henkilöt puoliksi sisaria vai täysin sisaria. Testauksessa voidaan käyttää myös Y-koromosomiin perustuvaa testausta, jolla voidaan selvittää mieslinjaa jopa monien sukupolvien ylitse. Mitokondrionaalisella DNA-testauksella selvitetään äidin sukulinjassa sukulaisuussuhdetta.

Geenitestaus sairauksille ja urheilijoille

Terveystestauksessa geenitestit ovat testejä, jolla voidaan tutkia henkilön alttiutta sairastua erilaisiin sairauksiin. Geenitestien valikoimasta löytyy myös runsaasti urheilijoille ja liikkujille tarkoitettuja geenitestejä. Lisäksi tarjolla on syöpäriskiin tarkoitettuja erikois geenitestejä.

Koirien geenitutkimus

Eläinten geenitesteistä suurimpana ryhmänä on koirien DNA rotutestit ja koiran allergia testit. EasyDNA on erikoistunut koirien geenitestaukseen, mutta tarjoamme myös testejä muille kotieläimille, kuten kissoille ja hevosille.

Laadukkaat laboratoriopalvelut

Kaikki DNA-testit ovat tilattavissa suoraan nettisivujen kautta. Jos et löydä sopivaa testiä itsellesi, niin ei hätää. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua testin valinnassa. Meillä sinua palvellaan vain alan ammattilaisten toimesta.