Terveystestit | Ruokavalio | Hyvinvointi | easyDNA Suomi

Keliakia geenitesti

Tilaa 139 €

Keliakia on autoimmuunisairaus, jonka syntymiseen tiedetään vaikuttavan tietynlaiset geenit. Tarjoamme uudenlaisen geenitestin, jolla selvität oletko perinnöllisesti altis sairastumaan keliakiaan.

Dieetti ja ravinto DNA-testi

Tilaa 189€

Väsynyt laihduttamiseen ilman tuloksia? Dieetti ja ravinto DNA-testi auttaa sinua selvittämään mikä vikana kun homma ei toimi.

Ihon DNA-testi

Tilaa 249€

Ihon DNA-testi on paras ratkaisu laadukkaaseen ihonhoitoon. Sen avulla saat tiedon oman ihon ominaisuuksista ja vanhenemiseen liittyvistä asioista, jotka liittyvät geeniperimään. Ihon DNA-testi on uusi ja innovatiivinen ratkaisu kohti parempaa ihonhoitoa.

Hyvinvointi DNA-testi

Tilaa 159€

Millainen ihminen olet? Minkälaisia ovat perinnölliset voimavarasi? Geenit ja sinä yhdessä ympäristön kanssa määrittävät terveytesi ja hyvinvointisi. Selvitä millaiset eväät elämään geenisi tarjoavat. Tilaa hyvinvointi DNA-testi.

Geenitesti

Tilaa 279€

Tilaa geenitesti ja määritä riskisi sairastua. Geenitestit ovat kehittyvän teknologian ja tieteellisen osaamisen myötä antanee mahdollisuuden tutkia ja selvittää omia geenejä. Nyt jokainen voi päästä käsiksi omaan perimään. EasyDNA tarjoaa testipaketin yleisten ja merkittävien sairauksien riskien analysoimiseksi.