Raskauden aikainen isyystesti | easyDNA Suomi

Raskaudenaikainen isyystesti – Ei-invasiivinen – Ei riskejä

EasyDNA:lla on pitkä kokemus ei-invasiivista raskaudenaikaista isyystestistä. Perinteiset raskaudenaikaiset tutkimukset tehdään invasiivisesti, lapsivesipunktio näytteestä joiden ottamiseen sisältyy riskejä. Meidän tarjoama raskaudenaikainen DNA-isyystesti ei sisällä riskejä ja sillä voidaan selvittää isyys 99% tarkkuudella jo raskausaikana. Testiin tarvitsemme vain äidin verinäytteen ja isän sylkinäytteen. Näistä voimme vahvistaa tai pois sulkea isyyden luotettavasti.

(*raskaudenaikaisen isyystestin tarkka ja luotettava vastaus saadaan, jos oletetun isän DNA täsmää sikiöstä saatuihin markkereihin niin todennäköisyys on 99,9% että kyseessä on tulevan lapsen biologinen isä. Mikäli oletetun isän markkerit  eivät  täsmää sikiön DNA:n markkereihin, niin todennäköisyys isyydelle on 0% ja isyys on poissuljettu. Jos oletettu isä ei olisi biologinen isä, mutta jokin lähisukulainen, niin testin tulokset eivät ole selkeät ja luotettavat.)

Mitä etua on raskaudenaikaisesta, ei-invasiivisesta isyystestistä?

Testi on täysin riskitön. Äidin verinäytteestä analysoimme sikiöperäistä soluvapaata DNA:ta. Näin voidaan turvallisesti tehdä isyystesti, verrattuna lapsivesipunktioon tai istukkanäytteenottoon, joihin sisältyy aina keskenmenon riski.

Raskaudenaikainen DNA-testimme on kustannustehokkaampi tapa verrattuna prosessiin, jota tarvitaan perinteisen lapsivesipunktion tai istukkanäytteen saamiseksi. Lisäksi testi on yksinkertainen toteuttaa ja vähemmän aikaa vievä menettely.

Testin suorittaminen ei vaadi erikoislääkärin osaamista, eikä siihen liittyvään laitteistoa tai muuta välineistöä (anestesia, ultraääni ym.).

Testi tehdään määrittämällä verestä soluvapaata DNA:ta. Soluvapaan DNA:n johdosta ei ole vaaraa väärille testituloksille, jotka voisivat johtua edellisistä raskauksista tai keskenmenoista. Tämä tekee testistämme paljon tarkemman verrattuna testeihin, joissa kerätään ja eristetään tumallisten solujen DNA:ta. Tutustu aiheeseen enemmän ja katso aiheeseen liittyvää tieteellistä tausta-aineistoa, niin voit tarkemmin ymmärtää testimme periaatteita.

Miten raskaudenaikainen DNA-testi toimii?

Tutkijat ja asiantuntijat ovat jo pitkään tienneet, että sikiön DNA:ta esiintyy äidin veressä raskauden aikana.  Teknologian kehityksen vuoksi, pystymme nyt eristämään sikiön vapaata DNA:ta suoraan äidin verestä ja analysoimaan siitä DNA-emästen vaihtelua. Saatua tietoa verrataan isältä saatuun analyysiin. Tämä tekee isyyden määrittämisestä erityisen tarkan ja luotettavan . Testimme tarkkuus on parhain ei-invasiivisten raskauden aikaisten testien tarjonnassa ja on saatavissa nyt maailmanlaajuisesti.

Raskaudenaikaisen isyystestin hinta?

Testi voidaan tehdä jo 10. raskausviikosta lähtien. Tulokset ovat valmiina 7-10 päivän kuluttua näytteiden saapumisesta laboratorioon. Jos haluat tarkistaa kuinka pitkällä raskautesi on, niin katso usein kysytyt kysymykset sivuiltamme lisätietoja.

Raskaudenaikaisen isyystestin hinta yhden oletetun isän testaamiseksi on 1340 euroa. Voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää maksun kahdessa erässä. Jos haluatte erityisjärjestelyjä niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaa ei-invasiivinen raskaudenaikainen isyystesti

Jatka suoraan tilaus sivulle ja tilaa testi heti tänään! Voit myös tehdä tilauksen sähköpostitse info@easydna.fi niin lähetämme teille tilisiirtolomakkeen ja tilausyhteenvedon. Näytteenottoa varten tarvittavan testipakkauksen lähetämme heti tilauksen jälkeen.

Jos haluat muuta lisätietoa testistä, niin katso usein kysytyt kysymykset. Voit myös lukea testistä artikkelisivustollamme klikkaamalla tästä.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse info@easydna.fi jos haluat kysyä enemmän raskauden aikaisesta isyystestauksesta.

Elämän tilanteet voivat joskus mennä niin että syntymättömän lapsen isästä ei ole täyttä varmuutta. Usein tieto olisi erittäin tärkeä, elämän suunnittelun ja lapsen tulevaisuuden kannalta. Nyt on mahdollista tehdä isyystesti jo raskaudenaikana, ilman raskauden kulkuun vaikuttavia riskitekijöitä. Tähän mahdollisuuteen ovat monet tarttuneet ja tilanneet raskauden aikaisen isyystestin.