Akkrediointi | easyDNA Suomi

Mikä on Akkreditointi?

Kun valitsee DNA-testaus palvelua tarjoavia yrityksiä, niin tärkein asia on laatu ja testien tarkkuus. Tämä varmistaa testituloksiesi luotettavuuden ja tarkkuuden. Akkreditointi on osoitus laboratorion osaamisesta, koskien laboratorion osaamista analyysin kaikissa vaiheissa.

Akkreditointi varmistaa että laboratorio on teknisesti ja henkilöstöllisesti kykenevä ja pätevä tarjoamaan tarkkoja DNA-testejä. EasyDNA:n tarjoamat testit tehdään ISO17025 akkreditoidussa laboratoriossa. Akkreditointi prosessissa laboratorion kaikkiin menetelmiin ja henkilöstön osaamiseen liittyvät asiat tarkastetaan  puolueettoman tahdon toimesta säännöllisin väliajoin tehtävillä auditoinneilla. Tämä takaa standardin mukaiset, laadukkaat ja tarkat DNA-testi tutkimukset.

ISO Kansainvälisen standardi organisaatio on tunnustettu kansainvälinen johtava akkreditointi osoitus, joka antaa varmistuksen sinulle testiemme laadukkuudesta.

DNA-testien tarkkuus

Isyys DNA-testiemme tarkkuudesta varmistumme analysoimalla 20 geneettistä markkeria ja kaikkien näiden markkerien on täsmättävä mahdollisen isän ja lapsen välillä.

Tapauksessa, jossa isyystestiin sisällytetään isäehdokkaan, lapsen ja myös äidin näyte, niin meidän testin takaa 99,999% todennäköisyydellä että kyseessä on isä. Pois suljettu isyys on 100% tarkka tulos. Tästä johtuen todennäköisyys isyydelle on 0%.

Jos haluat viellä enemmän lisätietoja meidän akkreditoiduista DNA-testeistä niin katso meidän Usein kysytyt kysymykset tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@easydna.fi.